Een 2CV Tour? De Mini Classic Tour is veel leuker!

Het leukste bedrijfsuitje van Nederland!

Offerte
Mini VS Trabant
Zeg nou zelf! Rijden in een Mini Cooper is toch veel leuker dan in een 'lelijke eend'? Je zit laag, de Mini voelt echt aan als een kart! Zo geniet je veel meer van de auto én de omgeving. Doe mee aan de Mini Classic Tour, rijd een prachtige rally over de Veluwe en je kunt er van uitgaan dat er nog jaren over dit bedrijfsuitje wordt nagepraat!

Een 2CV Tour als bedrijfsuitje? Of toch liever een Mini Classic Tour?


Vergelijk de Mini eens met een 2CV; het rijgedrag valt direct op. Een Mini is laag en strak afgesteld, terwijl de 2CV wiebelt en waggelt. Het rijplezier is vele malen groter in de Mini Classic Tour, dan tijdens een 2CV Tour! Ook het vlotte schakelen, het stoere en roffelende geluid en de typisch Engelse details maken Mini rijden tot een unieke beleving.

En laten we eerlijk wezen; een auto die drie keer de beruchte rally van Monte Carlo heeft gewonnen; is dat niet dé ultieme rally auto?!

5 redenen waarom Mini rijden leuker is dan een 2CV Tour:


• Een 2CV waggelt en wiebelt; de Mini is net een kart!
• Een 2CV heeft maximaal 600 cc, de Mini zo'n 900cc tot wel 1200cc!
• Een Mini is stoerder dan een 2CV, die is truttig.
• Een 2CV is een vreemde eend in de bijt; een Mini is dé aandachtstrekker!
• Een 2CV heet niet voor niks 'Lelijke eend'...

Twijfelt u nog steeds over een 2CV Tour of Mini Classic Tour? Neem dan een kijkje bij de onderstaande Mini arrangementen, dat geeft u ongetwijfeld het laatste zetje in de goede richting. Met deze unieke en originele arrangementen beleeft u gegarandeerd een onvergetelijk bedrijfsuitje!
Onze Mini Arrangementen

Mini Classic Tour

Mini Classic Tour

Onze Mini Coopers zijn perfect voor relatiedagen en bedrijfsevenementen. Stap in, trap het gaspedaal in en geniet van de prachtige Veluwe! Weten jullie de juiste route te rijden aan de hand van het roadbook?

  Vanaf € 97,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Fly & Drive

Fly & Drive

Op zoek naar een spectaculair uitje? Kies dan voor de Fly en Drive. Touren in de authentieke mini’s waarbij onderweg een heuse fun rally game gespeeld zal worden. Gecombineerd met een spectaculaire vlucht in een Cessna!

  Vanaf € 147,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Modern meets classic!

Modern meets classic!

Rijd een mooie route over de Veluwe in een authentieke oldtimer en verken de kronkelige paadjes op de elektrisch aangedreven E-chopper. Twee verschillende routes met leuke activiteiten. Punten scoren en winnen!

  Vanaf € 99,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Shoot, drive en play!

Shoot, drive en play!

Ervaar het ultieme bedrijfsuitje met de combinatie van handboog- en luchtbuksschieten & het Mini Classic Tour arrangement. Combineer de spanning van schietsport met de charme van een Mini Cooper tour op de Veluwe voor een onvergetelijke teambuilding ervaring.

  Vanaf € 99,50 P.P.

Bekijk Arrangement
De veluwe verkennen!

De veluwe verkennen!

Combineer elektrische loopfietsen met klassieke Mini Coopers voor een perfecte mix van avontuur en nostalgie. Een unieke teambuilding ervaring op de Veluwe, ideaal voor bedrijfsuitjes, met elektrische loopfietsen en klassieke Mini Coopers. voor een onvergetelijke teamervaring.

  Vanaf € 99,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Time out - Team up!

Time out - Team up!

Combineer een moderne digitale speurtocht met een nostalgische Mini Cooper tour op de Veluwe voor een unieke mix van avontuur en teambuilding.

  Vanaf € 80,00 P.P.

Bekijk Arrangement
Vintage & Fun

Vintage & Fun

Ontdek de mooiste plekken van de Veluwe in een klassieke Mini Cooper. Een perfecte combinatie met de oudste en gezelligste sport van de regio: klootschieten! Welke team haalt de finish met de minste worpen?

  Vanaf € 80,00 P.P.

Bekijk Arrangement
Mini on a mission!

Mini on a mission!

Twee uur toeren over de Veluwe gecombineerd met teambuilding! In teams ga je op stap en onderweg los je teamopdrachten op met wedstrijdelement en fun. Welk team scoort het beste op communicatie en samenwerken?

  Vanaf € 85,00 P.P.

Bekijk Arrangement

Mini Classic Tour is een onderdeel van SOS Events B.V.