Bedrijfsuitje in een Eend? Een Mini is een stuk leuker!

Het leukste bedrijfsuitje van Nederland!

Offerte
Mini VS Trabant
Zeg nou zelf; is een Mini Cooper niet veel gaver dan een 'lelijke eend'? Doordat je laag zit voelt de Mini aan als een kart en geniet je veel meer van de auto én de omgeving. Boek dus een Mini Classic Tour, rijd een gave rally over de Veluwe en organiseer zo een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Eend rijden als bedrijfsuitje? Of toch liever een authentieke Mini?


Als je de Mini vergelijkt met de Eend, valt direct het rijgedrag op. Een Mini is laag en strak afgesteld, terwijl een Eend wiebelt en waggelt. Het rijplezier is dus veel groter in een Mini! Ook het directe schakelen, het stoere en roffelende geluid en de typisch Engelse details maken Mini rijden tot een unieke beleving.

En laten we eerlijk wezen; een auto die drie keer de beruchte rally van Monte Carlo heeft gewonnen; is dat niet dé ultieme rally auto?!

5 redenen waarom Mini rijden leuker is dan een Eend als bedrijfsuitje:


• Een Eend waggelt en wiebelt; de Mini is net een kart!
• Een Eend heeft maximaal 600 cc, de Mini zo'n 900cc tot wel 1200cc!
• Een Mini is stoerder dan een Eend, die is truttig.
• Een 2CV is een vreemde eend in de bijt; een Mini is dé aandachtstrekker!
• Een 2CV heet niet voor niks 'Lelijke eend'...

Twijfelt u nog steeds over een bedrijfsuitje in een Eend? Neem dan een kijkje bij de onderstaande Mini arrangementen en laat u overtuigen van een rally in een Mini Cooper. Zo beleeft u gegarandeerd een onvergetelijk bedrijfsuitje!
Onze Mini Arrangementen

Mini Classic Tour

Mini Classic Tour

Onze Mini Coopers zijn perfect voor relatiedagen en bedrijfsevenementen. Stap in, trap het gaspedaal in en geniet van de prachtige Veluwe! Weten jullie de juiste route te rijden aan de hand van het roadbook?

  Vanaf € 97,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Fly & Drive

Fly & Drive

Op zoek naar een spectaculair uitje? Kies dan voor de Fly en Drive. Touren in de authentieke mini’s waarbij onderweg een heuse fun rally game gespeeld zal worden. Gecombineerd met een spectaculaire vlucht in een Cessna!

  Vanaf € 147,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Modern meets classic!

Modern meets classic!

Rijd een mooie route over de Veluwe in een authentieke oldtimer en verken de kronkelige paadjes op de elektrisch aangedreven E-chopper. Twee verschillende routes met leuke activiteiten. Punten scoren en winnen!

  Vanaf € 99,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Shoot, drive en play!

Shoot, drive en play!

Ervaar het ultieme bedrijfsuitje met de combinatie van handboog- en luchtbuksschieten & het Mini Classic Tour arrangement. Combineer de spanning van schietsport met de charme van een Mini Cooper tour op de Veluwe voor een onvergetelijke teambuilding ervaring.

  Vanaf € 99,50 P.P.

Bekijk Arrangement
De veluwe verkennen!

De veluwe verkennen!

Combineer elektrische loopfietsen met klassieke Mini Coopers voor een perfecte mix van avontuur en nostalgie. Een unieke teambuilding ervaring op de Veluwe, ideaal voor bedrijfsuitjes, met elektrische loopfietsen en klassieke Mini Coopers. voor een onvergetelijke teamervaring.

  Vanaf € 99,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Time out - Team up!

Time out - Team up!

Combineer een moderne digitale speurtocht met een nostalgische Mini Cooper tour op de Veluwe voor een unieke mix van avontuur en teambuilding.

  Vanaf € 80,00 P.P.

Bekijk Arrangement
Vintage & Fun

Vintage & Fun

Ontdek de mooiste plekken van de Veluwe in een klassieke Mini Cooper. Een perfecte combinatie met de oudste en gezelligste sport van de regio: klootschieten! Welke team haalt de finish met de minste worpen?

  Vanaf € 80,00 P.P.

Bekijk Arrangement
Mini on a mission!

Mini on a mission!

Twee uur toeren over de Veluwe gecombineerd met teambuilding! In teams ga je op stap en onderweg los je teamopdrachten op met wedstrijdelement en fun. Welk team scoort het beste op communicatie en samenwerken?

  Vanaf € 85,00 P.P.

Bekijk Arrangement

Mini Classic Tour is een onderdeel van SOS Events B.V.