Bedrijfsuitje op de Veluwe in een MINI cooper?


Wil je samen met het bedrijf een unieke ervaring beleven op de Veluwe? Dan is dit bedrijfsuitje wat voor jou, stap samen met je collega's in onze Klassieke Mini Coopers en rijd één van onze prachtige toertochten op de Veluwe. Gezellig met elkaar op pad!

Ook hebben wij vele mogelijkheden om jouw Bedrijfsuitje nog specialer te maken. Je kunt bijvoorbeeld met onze Mini's de tocht maken naar het vliegveld waar een echte Cessna voor jou en je collega's klaarstaat en waarmee je de Veluwe ook nog eens van de boven kan verkennen. Zo vlieg je bijvoorbeeld over het prachtige landgoed van het Paleis het Loo.

Ook is de mogelijkheid er om allerlei andere activiteiten zoals bijvoorbeeld klootschieten of golf in the woods te combineren met het Bedrijfsuitje.

Dit unieke bedrijfsuitje meemaken of kijken wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan onze gratis offerte aan op www.miniclassictour.nl

Bekijk bijvoorbeeld de volgende bedrijfsuitjes:


Italian Job

Italian Job

Rijd samen met uw collega's deze unieke toertocht over de Veluwe in klassieke Mini Coopers. Onderweg verdient u punten met opdrachten. Welk team is de winnaar en mag voor altijd met de eer strijken?
Lees verder
High Society

High Society

De naam zegt het al; u gaat met uw collega's een dagje vol luxe beleven. Stap in een authentieke Mini Cooper en vind aan de hand van een roadbook de weg naar de High Tea in Engelse stijl. Kan het nog toepasselijker?
Lees verder
Bekijk ons gehele aanbod Mini uitjes
Offerte aanvragen

Reviews

Meer reviews
door Glashandel Aart Bouman:
"Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld!"
door Batenburg Techniek:
"Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."
door Ronald v Doorn:
"Zeer leuke en gezellige dag samen met het hele team. Pedro en Jaap nog bedankt en natuurlijk de planning voor de puzzel om dit waar te maken."
door Hadassa Fredriks:
"Gezellige en leuke dag gehad. Mooie omgeving. Enthousiaste medewerkers. Goed verzorgde catering."
door Piet:
"Leuk we hadden klein team en was leuk met deze activiteiten contact met de leiding zij waren een goed duo."
Klantscore: 8,6
Bekijk de video:
Onderdeel van:
Bedrijfsuitjes van SOS Events SOS Events
Bedrijfsfeest.nl
Lees wie wij zijn