E-chopper & Mini


Alles draait om rijden tijdens dit bedrijfsuitje. Op vier en op twee wielen gaan jullie de Veluwe verkennen. Na een warm welkom op onze evenementenlocatie gelegen tussen de Veluwse bossen, staat de koffie en thee klaar. Wat volgt is de onthulling van het programma. Altijd een leuk moment! Jullie gaan zowel rijden in onze charmante Mini Coopers als op de stoere E-choppers. Beiden voor iedereen een unieke beleving. Toeren over de Veluwe, door kleine dorpjes en langs mooie landerijen. Bos en hei, alles komt aan bod. Als dat geen genieten wordt!

Na de uitleg gaat de eerste groep collega's op pad in een mooie stoet Mini's. In de authentieke oldtimers, met de trommelrem en draairaampjes, rijden jullie een prachtige route aan de hand van het roadbook. Welke collega wordt de navigator? Onderweg zijn er diverse stops met opdrachten. De kunst is om deze opdrachten goed uit te voeren, dan scoor je punten! Zit je in het 'Engelse dropje' of in het 'Engelse ruitje', dan heb je extra bekijks onderweg. Wel even zwaaien hè!

Eenmaal terug op de startlocatie is er tijd voor een korte pauze. En daarna nemen jullie plaats op het stalen ros van de knalgele E-chopper. Volledig elektrisch aangedreven dus zo goed als geruisloos rijden jullie een nieuwe route, over de heide naar het kleinste stadje van Nederland: Staverden. Ook hier weer met leuke opdrachten onderweg en de kans om hoog te eindigen in het klassement. Punten scoren en winnen maar!

We sluiten af met een prijsuitreiking, daar wordt onthuld welk team de winnaar is geworden. Het winnende team viert de overwinning met het ontkurken van de champagnefles!

Er zijn natuurlijk volop mogelijkheden om naderhand samen te genieten van een BBQ of buffet. Vraag vrijblijvend naar onze opties om het bedrijfsuitje of de relatiedag compleet te maken!
Prijs:
vanaf   € 99,50 p.p.
(Min. besteding: € 1990,00 )
  • Bedrijfsuitje E-chopper & Mini
  • Bedrijfsuitje E-chopper & Mini
  • Bedrijfsuitje E-chopper & Mini
  • Bedrijfsuitje E-chopper & Mini
  • Bedrijfsuitje E-chopper & Mini
  • Bedrijfsuitje E-chopper & Mini
  • Bedrijfsuitje E-chopper & Mini
  • Bedrijfsuitje E-chopper & Mini
  • Bedrijfsuitje E-chopper & Mini

Reviews

Meer reviews
door Glashandel Aart Bouman:
"Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld!"
door Batenburg Techniek:
"Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."
door Ronald v Doorn:
"Zeer leuke en gezellige dag samen met het hele team. Pedro en Jaap nog bedankt en natuurlijk de planning voor de puzzel om dit waar te maken."
door Hadassa Fredriks:
"Gezellige en leuke dag gehad. Mooie omgeving. Enthousiaste medewerkers. Goed verzorgde catering."
door Piet:
"Leuk we hadden klein team en was leuk met deze activiteiten contact met de leiding zij waren een goed duo."
Klantscore: 8,7
Bekijk de video:
Onderdeel van:
Bedrijfsuitjes van SOS Events SOS Events
Bedrijfsfeest.nl
Lees wie wij zijn