Fly & Drive


Wanneer iedereen zich heeft verzameld op onze evenementen locatie kan het programma beginnen. De genodigden stappen nietsvermoedend in de klaarstaande Mini's. Wat een belevenis om in zo'n authentiek autootje te zitten, laat staan om erin te rijden. Met de trommelremmen, het zware sturen en het beperkt aantal versnellingen ga je echt even terug in de tijd. De één navigeert met behulp een roadbook, terwijl de ander de Mini de aangewezen route laat rijden.

Wanneer in de verte een klein vliegveld op de horizon verschijnt, stijgt de spanning in de Mini tot grote hoogte. Het zal toch niet waar zijn? Op het vliegveld aangekomen blijkt er daadwerkelijk een Cessna vliegtuig voor jullie klaar te staan. Jullie stappen in, de piloot stijgt op! De Veluwe is niet alleen prachtig vanaf de grond, vanuit de lucht is het adembenemend! Als het goed is zie je in de verte zelfs Paleis Het Loo liggen met de strak vormgegeven tuinen.

Veel tijd om bij te komen is er niet, want jullie moeten door met de route. Op zoek naar de volgende teamopdracht. Met de teamopdrachten zijn punten te verdienen. Hoe beter jullie scoren, hoe meer kans je maakt om dagwinnaar te worden. Het team dat als winnaar uit de strijd komt wordt beloond met een bruisend prijsje. Dus zet 'em op!

Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten over deze geweldige dag onder het genot van een heerlijke BBQ of buffet. Onze bar is geopend voor een lekker drankje. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden aan voor jouw relatiedag of bedrijfsevenement.
Prijs:
vanaf   € 147,50 p.p.
(Min. besteding: € 2212,50 )
  • Bedrijfsuitje Fly & Drive
  • Bedrijfsuitje Fly & Drive
  • Bedrijfsuitje Fly & Drive
  • Bedrijfsuitje Fly & Drive
  • Bedrijfsuitje Fly & Drive
  • Bedrijfsuitje Fly & Drive
  • Bedrijfsuitje Fly & Drive
  • Bedrijfsuitje Fly & Drive
  • Bedrijfsuitje Fly & Drive

Reviews

Meer reviews
door Glashandel Aart Bouman:
"Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld!"
door Batenburg Techniek:
"Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."
door Ronald v Doorn:
"Zeer leuke en gezellige dag samen met het hele team. Pedro en Jaap nog bedankt en natuurlijk de planning voor de puzzel om dit waar te maken."
door Hadassa Fredriks:
"Gezellige en leuke dag gehad. Mooie omgeving. Enthousiaste medewerkers. Goed verzorgde catering."
door Piet:
"Leuk we hadden klein team en was leuk met deze activiteiten contact met de leiding zij waren een goed duo."
Klantscore: 8,2
Bekijk de video:
Onderdeel van:
Bedrijfsuitjes van SOS Events SOS Events
Bedrijfsfeest.nl
Lees wie wij zijn