Italian Job


Je kent hem vast wel, die film waarbij Mini Coopers in verschillende kleuren door Venetiƫ scheuren. Juist ja, The Italian Job. Tijdens dit teambuilding programma ga jij met je collega's deze film in het echt beleven op de Veluwe! Nadat jullie met open armen zijn ontvangen op onze evenementenlocatie gaat het avontuur van start. Het ronkende geluid van de authentieke autootjes zorgt voor een opgewekte sfeer onder de deelnemers. Zodra de teams zijn samengesteld en iedereen zich in een autootje heeft opgevouwen, gaan jullie aan de hand van een roadbook op pad.

Onderweg speel je aan de hand van een app onze fun rally game en voer je verschillende opdrachten uit. Hier probeer je zoveel mogelijk punten mee te scoren en strijd je tegen de andere deelnemers. De mate van teamwork, inzet en concentratie binnen het team bepaalt hoe snel jullie de route weer kunnen vervolgen. Welk team wint?

Als iedereen weer veilig is teruggekeerd is het tijd voor de prijsuitreiking. Naast het goed uitvoeren van de opdrachten speelt ook het correct afleggen van de route en de juiste rijtijd een rol. Het winnende team mag in het bijzijn van alle deelnemers een heerlijke bruisende prijs in ontvangst nemen.

Er zijn natuurlijk volop mogelijkheden om naderhand samen te genieten van een BBQ of buffet. Vraag vrijblijvend naar onze opties om het bedrijfsuitje of bedrijfsevenement compleet te maken!
Prijs:
vanaf   € 97,50 p.p.
(Min. besteding: € 1462,50 )
  • Bedrijfsuitje Italian Job
  • Bedrijfsuitje Italian Job
  • Bedrijfsuitje Italian Job
  • Bedrijfsuitje Italian Job
  • Bedrijfsuitje Italian Job
  • Bedrijfsuitje Italian Job
  • Bedrijfsuitje Italian Job
  • Bedrijfsuitje Italian Job

Reviews

Meer reviews
door Glashandel Aart Bouman:
"Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld!"
door Batenburg Techniek:
"Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."
door Ronald v Doorn:
"Zeer leuke en gezellige dag samen met het hele team. Pedro en Jaap nog bedankt en natuurlijk de planning voor de puzzel om dit waar te maken."
door Hadassa Fredriks:
"Gezellige en leuke dag gehad. Mooie omgeving. Enthousiaste medewerkers. Goed verzorgde catering."
door Piet:
"Leuk we hadden klein team en was leuk met deze activiteiten contact met de leiding zij waren een goed duo."
Klantscore: 8,7
Bekijk de video:
Onderdeel van:
Bedrijfsuitjes van SOS Events SOS Events
Bedrijfsfeest.nl
Lees wie wij zijn