Teambuilding & Mini


Onze glimmende Mini Coopers staan met smart op jullie te wachten bij onze evenementenlocatie. Na ontvangst met koffie en thee volgt de uitleg over de oldtimers uit de jaren '70 en '80. Daarna kan iedereen plaatsnemen in de knusse Mini's. Eén voor één worden de autootjes op pad gestuurd voor een klassieke rally over de Veluwe. De route die jullie gaan rijden hebben wij van tevoren al uitgestippeld en krijgen jullie mee in een roadbook.

Tijdens de route dient elk team diverse opdrachten uit te voeren. Wanneer de mini’s weer terug zijn op de start locatie zullen we beginnen met het volgende leuke onderdeel: Teambuildingsgame Mission to Mars (outdoor).

Wat ga je doen? Jullie worden ingedeeld in teams om klaargestoomd te worden voor de reis van je leven. Hiervoor worden jullie vanuit de mission control center door onze instructeur begeleid op verschillende teambuilding missies. Om te slagen worden tests afgenomen in fitheid, intelligentie en analytisch denkvermogen. Op de smartphone van de teamcaptain verschijnen de locaties waar je opdrachten, vragen en raadsels kan vinden. Samenwerken is een must, want eenmaal in de ruimte ben je ook op elkaar aangewezen. Tussen de breinkrakers door is er ook tijd voor grappige foto’s en filmpjes, die uiteraard ook worden beoordeeld op originaliteit.

Een geweldig leuk en afwisselend programma, waarbij onderlinge communicatie centraal staat. Zowel tijdens het navigeren in onze Mini Coopers, als bij de teambuilding activiteiten. Naderhand is er de mogelijkheid om te genieten van een BBQ of buffet, en is onze bar geopend voor een verfrissend drankje. Wil je dit programma inzetten als bedrijfsuitje? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijs:
vanaf   € 85,00 p.p.
(Min. besteding: € 1700,00 )
  • Bedrijfsuitje Teambuilding & Mini
  • Bedrijfsuitje Teambuilding & Mini
  • Bedrijfsuitje Teambuilding & Mini
  • Bedrijfsuitje Teambuilding & Mini
  • Bedrijfsuitje Teambuilding & Mini
  • Bedrijfsuitje Teambuilding & Mini
  • Bedrijfsuitje Teambuilding & Mini
  • Bedrijfsuitje Teambuilding & Mini

Reviews

Meer reviews
door Glashandel Aart Bouman:
"Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld!"
door Batenburg Techniek:
"Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."
door Ronald v Doorn:
"Zeer leuke en gezellige dag samen met het hele team. Pedro en Jaap nog bedankt en natuurlijk de planning voor de puzzel om dit waar te maken."
door Hadassa Fredriks:
"Gezellige en leuke dag gehad. Mooie omgeving. Enthousiaste medewerkers. Goed verzorgde catering."
door Piet:
"Leuk we hadden klein team en was leuk met deze activiteiten contact met de leiding zij waren een goed duo."
Klantscore: 8,7
Bekijk de video:
Onderdeel van:
Bedrijfsuitjes van SOS Events SOS Events
Bedrijfsfeest.nl
Lees wie wij zijn