Bedrijfsuitje op de Veluwe in een MINI cooper?

Het leukste bedrijfsuitje van Nederland!

Offerte

Bedrijfsuitje op de Veluwe in een MINI cooper?


Deze klassieke Britse auto werd tussen 1961 en 2000 geproduceerd, dit betekent dus dat deze vorm van de Mini Cooper al meer dan 20 jaar niet meer wordt gemaakt. Dit is ook de reden waarom onze Mini Cooper tours zo speciaal zijn. Aan het begin kostte deze klassieke auto maar 500 pond, omgerekend zo'n €728. Deze Mini woog ongeveer 640 kilo en had een topsnelheid van ongeveer 140 km/h.

Altijd al eens in een echte klassieke Mini Cooper willen rijden? Wij bieden je de kans om een prachtige tocht over het uitgestrekte natuurgebied de Veluwe te maken.

In deze oldtimer krijg je van ons een roadbook mee, een roadbook is een gedetailleerde wegbeschrijving in de vorm van een tabel. De roadbook maakt het mogelijk om zonder geografische kaart of kennis van de weg een bepaalde route te volgen. De combinatie van het rijden, navigeren en het uitstippelen van de route maak het rijden in de Mini Cooper zo leuk.

Natuurlijk is ook de mogelijkheid aanwezig om meerdere Mini's te huren om er zo een leuk groepsuitje van te maken. Tijdens een gezellig groepsuitje wordt je de mogelijkheid geboden dit met verschillende andere activiteiten te combineren zoals bijvoorbeeld een picknick of zelfs een rondvlucht maken in een Cessna.

Met deze klassieke auto wanen jij en je medereizigers zich even terug in het verleden. Ontdek in deze Mini de prachtige natuur die de Veluwe en Gelderland te bieden heeft.
Onze Mini Arrangementen

Mini Classic Tour

Mini Classic Tour

Onze Mini Coopers zijn perfect voor relatiedagen en bedrijfsevenementen. Stap in, trap het gaspedaal in en geniet van de prachtige Veluwe! Weten jullie de juiste route te rijden aan de hand van het roadbook?

  Vanaf € 97,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Fly & Drive

Fly & Drive

Op zoek naar een spectaculair uitje? Kies dan voor de Fly en Drive. Touren in de authentieke mini’s waarbij onderweg een heuse fun rally game gespeeld zal worden. Gecombineerd met een spectaculaire vlucht in een Cessna!

  Vanaf € 147,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Modern meets classic!

Modern meets classic!

Rijd een mooie route over de Veluwe in een authentieke oldtimer en verken de kronkelige paadjes op de elektrisch aangedreven E-chopper. Twee verschillende routes met leuke activiteiten. Punten scoren en winnen!

  Vanaf € 99,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Shoot, drive en play!

Shoot, drive en play!

Ervaar het ultieme bedrijfsuitje met de combinatie van handboog- en luchtbuksschieten & het Mini Classic Tour arrangement. Combineer de spanning van schietsport met de charme van een Mini Cooper tour op de Veluwe voor een onvergetelijke teambuilding ervaring.

  Vanaf € 99,50 P.P.

Bekijk Arrangement
De veluwe verkennen!

De veluwe verkennen!

Combineer elektrische loopfietsen met klassieke Mini Coopers voor een perfecte mix van avontuur en nostalgie. Een unieke teambuilding ervaring op de Veluwe, ideaal voor bedrijfsuitjes, met elektrische loopfietsen en klassieke Mini Coopers. voor een onvergetelijke teamervaring.

  Vanaf € 99,50 P.P.

Bekijk Arrangement
Time out - Team up!

Time out - Team up!

Combineer een moderne digitale speurtocht met een nostalgische Mini Cooper tour op de Veluwe voor een unieke mix van avontuur en teambuilding.

  Vanaf € 80,00 P.P.

Bekijk Arrangement
Vintage & Fun

Vintage & Fun

Ontdek de mooiste plekken van de Veluwe in een klassieke Mini Cooper. Een perfecte combinatie met de oudste en gezelligste sport van de regio: klootschieten! Welke team haalt de finish met de minste worpen?

  Vanaf € 80,00 P.P.

Bekijk Arrangement
Mini on a mission!

Mini on a mission!

Twee uur toeren over de Veluwe gecombineerd met teambuilding! In teams ga je op stap en onderweg los je teamopdrachten op met wedstrijdelement en fun. Welk team scoort het beste op communicatie en samenwerken?

  Vanaf € 85,00 P.P.

Bekijk Arrangement

Mini Classic Tour is een onderdeel van SOS Events B.V.