Teambuilding in een Mini Cooper!


Een geslaagde maar ook vooral leuke teambuilding activiteit, maak een rit samen met jouw personeelsleden in onze Mini's.

Samen met jouw personeelsleden wordt je op pad gestuurd in onze klassieke Mini Cooper's. Je krijgt van ons een roadbook mee waarmee zelf genavigeerd zal moeten worden. Een roadbook is een gedetailleerde wegbeschrijving in de vorm van een tabel.

Onderweg gaan er een aantal activiteiten plaatsvinden. Deze teambuildings activiteiten moeten onderweg zo goed mogelijk uitgevoerd worden door de verschillende teams. Op deze manier zullen onder andere communicatie en samenwerking aan bod komen.

De mogelijkheden voor verschillende soorten activiteiten zijn bijvoorbeeld het identiek bouwwerk waar in 2 verschillende groepjes op afstand een identiek bouwwerk moeten maken. Hier komen communicatie en het teamoverleg goed in naar voren. Ook de blindloop is een goede oefening voor de communicatie, hierin wordt er een parcours uitgezet wat de loper geblinddoekt moet lopen de aanwijzingen worden door een ander teamlid gegeven ook vertrouwen is in deze oefening zeer belangrijk.

Door deze activiteiten te combineren met de Mini Cooper tour zullen je medewerkers veel plezier beleven aan deze dag en wordt er ook nog eens goed aan teambuilding gewerkt. Fantastisch toch!

Kijk voor de uitgebreide mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan op www.teambuilding.nl

Bekijk bijvoorbeeld de volgende bedrijfsuitjes:


bedrijfsuitje Italian Job

Italian Job

Rijd samen met uw collega's deze unieke toertocht over de Veluwe in klassieke Mini Coopers. Onderweg verdient u punten met opdrachten. Welk team is de winnaar en mag voor altijd met de eer strijken?
Lees verder
bedrijfsuitje High Society

High Society

De naam zegt het al; u gaat met uw collega's een dagje vol luxe beleven. Stap in een authentieke Mini Cooper en vind aan de hand van een roadbook de weg naar de High Tea in Engelse stijl. Kan het nog toepasselijker?
Lees verder
Bekijk ons gehele aanbod Mini uitjes
Offerte aanvragen

Reviews

Meer reviews
door Glashandel Aart Bouman:
"Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld!"
door Batenburg Techniek:
"Ik was er zelf niet bij, maar heb enthousiaste verhalen gehoord."
door Ronald v Doorn:
"Zeer leuke en gezellige dag samen met het hele team. Pedro en Jaap nog bedankt en natuurlijk de planning voor de puzzel om dit waar te maken."
door Hadassa Fredriks:
"Gezellige en leuke dag gehad. Mooie omgeving. Enthousiaste medewerkers. Goed verzorgde catering."
door Piet:
"Leuk we hadden klein team en was leuk met deze activiteiten contact met de leiding zij waren een goed duo."
Klantscore: 8,6
Bekijk de video:
Onderdeel van:
Bedrijfsuitjes van SOS Events SOS Events
Bedrijfsfeest.nl
Lees wie wij zijn