Over SOS Events

Mini Classic Tour is een onderdeel van SOS Events

Wij zijn SOS Events De Mini Classic Tour is onderdeel van SOS Events uit Uddel. Dit evenementenbureau bevindt zich midden op de Veluwe en biedt al sinds 1996 jaar unieke en originele bedrijfsuitjes aan! Het basisbeginsel; 'sfeer=beleven=herinneren' staat bij elk evenement centraal. SOS Events zorgt ervoor dat jouw evenement of bedrijfsuitje gegarandeerd een indrukwekkende belevenis wordt. Een bedrijfsuitje dat iedereen zich nog lang zal herinneren! Of het nu een bedrijfsuitje, relatiedag, teamtraining of familiedag is; ieder evenement van SOS Events wordt een onvergetelijke belevenis!

Ervaring sinds 1996


In 1996 richtte Erik Kroon, eigenaar van SOS Events, het bedrijf op. Begonnen om activiteiten aan te bieden tijdens een vergadering, maar inmiddels uitgegroeid tot hét outdoor- evenementenbureau van Nederland. Met zo'n 1200 evenementen per jaar, 30 fulltime medewerkers en 80 parttime medewerkers blijft SOS Events de ervaring verder uitbouwen en steeds meer mensen een uniek evenement laten beleven!

Eigen onderhoud


Alle materialen, en dus ook alle Mini's, zijn eigendom van SOS Events. Alles wordt dus met de grootst mogelijke zorgvuldigheid onderhouden. Alle Mini's zijn het trotse eigendom van SOS Events. En daarom wordt er goed voor gezorgd; iedere Mini wordt vooraf en na een evenement uitgebreid gecheckt, onderhouden en schoongemaakt. Zo beschik jij altijd over een topfitte Mini!

Veiligheid


SOS Events hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Om een veilige en kwalitatief hoogwaardige manier van werken zichtbaar te maken en verder te verbeteren heeft de VeBON in samenwerking met TUV Service Check een norm ontwikkeld waarin de eisen zijn vastgelegd voor begeleiding en instructie, inkoop en onderhoud van materiaal en het maken van risicoanalyses en -evaluaties. Je bent er zeker van dat SOS Events gebruik maakt van veilige materialen en de instructeurs goed opgeleid zijn. Jaarlijks controleert de TUV SOS Events op strenge eisen. Naast een Groen CO2-neutraal Certificaat, toetreding tot IDEA en de VeBon is SOS Events ook officieel TUV gecertificeerd.
Mini Classic Tour is een onderdeel van SOS Events B.V.