Trabant rally? Een Mini is toch véél leuker?!

Het leukste bedrijfsuitje van Nederland!

Offerte
Wat zeg je ervan; wil jij niet veel liever zon dikke Mini Cooper dan in een rammelende, oud-Duitse Trabant? Zo'n Trabant is nog typisch Sovjet-Unie; niks leuks aan! Een Mini daarentegen: de lage zit biedt het ultieme autorijdgevoel; het is net een kart. Dus niet terugschakelen op de rotonde, maar gewoon rechtdoor! Boek een Mini Classic Tour voor de ultieme rally; een prachtige route over de Veluwe, in een authentieke Mini Cooper.

Trabant rijden als bedrijfsuitje? Of toch liever een authentieke Mini?


Een Trabant is best nostalgisch, maar het blijft natuurlijk gewoon een Sovjet-auto. Een auto vol Oost-Duitse historie; echt veel charme heeft dat niet... Zonder échte rijd-beleving en gebouwd zonder authentiek, Brits vakmanschap. Dat biedt een Mini wel! Stap maar eens in; de lage zit, het houten dashboard, de typische Engelse details. Hét decor voor een fantastische rally!

En laten we eerlijk wezen; een auto die drie keer de beruchte rally van Monte Carlo heeft gewonnen; is dat niet dé ultieme rally auto?!

5 redenen waarom Mini rijden leuker is dan een Kever als bedrijfsuitje:


• Een Mini rijdt geweldig; als een kart!
• Duitse degelijkheid legt het af tegen authentiek Britse stijl.
• De Mini is een échte rally-auto, de Trabant slechts een 'gewone' burgerbak.
• Wat heb jij nou met de Sovjet-Unie?
• Een Mini Cooper is wél snel...

Twijfelt u nog steeds over een bedrijfsuitje in een Trabant? Neem dan een kijkje bij de onderstaande Mini arrangementen en laat u overtuigen van een rally in een Mini Cooper. Zo beleeft u gegarandeerd een onvergetelijk bedrijfsuitje!
Onze Mini Arrangementen

Mini Classic Tour

Mini Classic Tour

Onze Mini Coopers zijn perfect voor relatiedagen en bedrijfsevenementen. Stap in, trap het gaspedaal in en geniet van de prachtige Veluwe! Weten jullie de juiste route te rijden aan de hand van het roadbook?

  Vanaf € 97,50 P.P

Bekijk Arrangement
Fly & Drive

Fly & Drive

Onze Mini Coopers zijn perfect voor relatiedagen en bedrijfsevenementen. Wil je jouw relaties (of collega's) eens echt verwennen? Combineer de rit in de authentieke Mini’s dan met een vlucht in een Cessna!

  Vanaf € 147,50 P.P

Bekijk Arrangement
E-chopper & Mini Classic Tour

E-chopper & Mini Classic Tour

Rijd een mooie route over de Veluwe in een authentieke oldtimer en verken de kronkelige paadjes op de elektrisch aangedreven E-chopper. Twee verschillende routes met leuke activiteiten. Punten scoren en winnen!

  Vanaf € 99,50 P.P

Bekijk Arrangement
Schietclinic & Mini Classic Tour

Schietclinic & Mini Classic Tour

Ervaar het ultieme bedrijfsuitje met de combinatie van handboog- en luchtbuksschieten & het Mini Classic Tour arrangement. Combineer de spanning van schietsport met de charme van een Mini Cooper tour op de Veluwe voor een onvergetelijke teambuilding ervaring.

  Vanaf € 99,50 P.P

Bekijk Arrangement
E-loopfiets & Mini Classic Tour

E-loopfiets & Mini Classic Tour

Combineer elektrische loopfietsen met klassieke Mini Coopers voor een perfecte mix van avontuur en nostalgie. Een unieke teambuilding ervaring op de Veluwe, ideaal voor bedrijfsuitjes, met elektrische loopfietsen en klassieke Mini Coopers. voor een onvergetelijke teamervaring.

  Vanaf € 99,50 P.P

Bekijk Arrangement
I Challenge en Mini Classic Tour

I Challenge en Mini Classic Tour

Combineer een moderne digitale speurtocht met een nostalgische Mini Cooper tour op de Veluwe voor een unieke mix van avontuur en teambuilding.

  Vanaf € 80,00 P.P

Bekijk Arrangement
Klootschieten & Mini Classic Tour

Klootschieten & Mini Classic Tour

Ontdek de mooiste plekken van de Veluwe in een klassieke Mini Cooper. Een perfecte combinatie met de oudste en gezelligste sport van de regio: klootschieten! Welke team haalt de finish met de minste worpen?

  Vanaf € 80,00 P.P

Bekijk Arrangement
Mission to Mars & Mini Classic Tour

Mission to Mars & Mini Classic Tour

Twee uur toeren over de Veluwe gecombineerd met teambuilding! In teams ga je op stap en onderweg los je teamopdrachten op met wedstrijdelement en fun. Welk team scoort het beste op communicatie en samenwerken?

  Vanaf € 85,00 P.P

Bekijk Arrangement

Mini Classic Tour is een onderdeel van SOS Events B.V.